For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Stor, praktisk 3-roms med trappefri adkomst og markterrasse

Denne leiligheten har enkel tilkomst med inngang fra bakkeplan til en stor entré med tilstøtende bod. Fra entreen er det dør inn til et åpent rom med søyle. Herfra er det adkomst til bad, to soverom og stue/kjøkken. Hovedsoverommet har god plass til garderobeløsning langs en hel vegg. Det er også plass til garderobeskap på det minste soverommet.  Kjøkkeninnredningen har en godt utstyrt innredning med hvitevarer og praktisk kjøkkenøy . Store vinduer mot sørøst gjør det lyst og trivelig, og det er også utgang til markterrasse. Badet har fliser, rett dusjhjørne, vegghengt toalett og servantinnredning med skuffer.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.