For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Innholdsrik, praktisk 3-roms med stor bod

Leiligheten ligger i første etasje med fasade mot sørøst og består av entré, bod, bad, stue/kjøkken og to soverom. Entreen har direkte inngang til boden, så her er det mulighet for å lage eget garderoberom. Det er også inngang fra entreen til bad, og skyvedør inn til stue/kjøkken. Badet har flislagte overflater, dusjhjørne med innfellbare dører og opplegg for vaskemaskin i hjørnet mellom toalett og servantinnredning.  Stuen og kjøkkenet har et urbant preg med stor-rutete vinduer og hyggelig utsyn. Rommet har en praktisk kjøkkeninnredning montert langs vegg, med tilhørende hvitevarer. Det er plass til spisebord og sofa, og stuerommet har henholdsvis skyvedør og dør til soverommene. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og garderobeløsning.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.