For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Stor 4-roms hjørneleilighet på bakkeplan

Leiligheten har en innholdsrik planløsning med entré, bad, tre soverom, to wc-rom, stue/kjøkken og spisestue. Entreen har god plass til garderobe, og det er dør direkte inn til bad med blant annet fliser, dusjhjørne, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Fra entreen er det dør til en romslig gang med dør inn til alle soverommene og ett av wc-rommene. Det andre wc-rommet har adkomst fra hovedsoverommet. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning, mens spisestuen ligger i egen sone og har utgang via skyvedør til terrassen. Kjøkkeninnredningen har hvitevarer og god benke-/skapplass.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.