For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Visning

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Lys, stilig 3-roms med store vinduer og balkong

Denne leiligheten ligger i andre etasje, med store, rutete vinduer langs hele leilighetens sørøstvendt fasade. Lysinnslippet er nydelig og det er utgang fra stue/kjøkken til balkong med utsikt. Leiligheten består av entré, bad, 2 soverom og nevnte stue/kjøkken – et herlig oppholdsrom for matlaging, måltider og sofahygge. Kjøkkeninnredning er montert i L-form langs to vegger, har hvitevarer og gode arbeidsflater. Soverommene ligger i hver sin ende av leiligheten. Hovedsoverommet har plass til stor garderobe langs en hel vegg, og har adkomst fra entré med tilstøtende bad. Badet har fliser, dusjhjørne med rette glassdører, vegghengt toalett, servantmøblement med skuffer og opplegg for vaskemaskin.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.