For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Smart 3-roms hjørneleilighet med balkong

Denne leiligheten har hjørneplassering i andre etasje, med vinduer mot vest og utgang til balkong mot sør. Romløsningen er smart med to soverom, bad, ekstra toalettrom, samt kjøkken og stue i dels åpen løsning. Leiligheten har inngang fra felles trapperom med heis til en stor entré med plass til garderobeløsning. Fra entreen er det adkomst til bad med fliser, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.  Soverommene ligger i hver sin ende av leiligheten, og fra hovedsoverommet er det direkte inngang til toalettrommet. Kjøkkeninnredningen ligger i dels åpen løsning mot stuen – åpen slik at man har god, sosial kontakt, men tilbaketrukket slik at ikke alt på kjøkkenbenken synes fra spisebord og sofa. Fra stuen er det utgang til balkongen.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.