For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Tiltalende 2-roms med vestvendt balkong

Velkommen inn i ditt nye hjem – en romslig 2-roms med vestvendt plassering ut mot sjøen. Leiligheten ligger i andre etasje og har inngang fra felles trapperom med heis. Entreen er stor og har god plass til garderobeløsning. Fra entreen er det dør inn til stuen/kjøkkenet, og like innenfor døren er det nisje med plass til skap. Stuen/kjøkkenet har utgang til en sørvestvendt balkong med gode solforhold og fin utsikt. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form og er utstyrt med induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Fra stuen er det adkomst til soverommet som har sørvestvendt vindu og god plass til to doble garderobeskap.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.