For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Flott, vestvendt 3-roms med stor balkong

Velkommen til denne fine 3-roms leiligheten som består av stue/kjøkken, to soverom, bad, gang og entré. Leiligheten ligger i tredje etasje, har fasade mot vest og en stor balkong med sol til godt utpå kvelden. Inngang til leiligheten er fra felles trapperom med heis, og entreen har plass til garderobe. Mellom entré og stue/kjøkken er det skyvedør. Stuen har store vinduer som gjør det lyst og tiltalende, samt utgang til balkongen. Det er god plass til sofagruppe ved vinduene, og spisebord i overgang til kjøkkensonen. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form og har alle nødvendige hvitevarer. Badet ligger praktisk plassert i forhold til begge soverom, og er utstyrt med fliser, rett dusjhjørne, vegghengt toalett, servantinnredning og opplegg for vaskemaskin. Hovedsoverommet har skyvedør mot både stue og gang.

Bilder

Om nabolaget

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

Soldiagram vestfasade

Se hvordan solen faller fra vestt

Solstudie Sørfasade

Se hvordan solen faller fra sør