For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visningslokale

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Stor, arealeffektiv 3-roms med sørvestvendt balkong

Leiligheten ligger i tredje etasje og er arealeffektiv med åpen, sosial løsning mellom stue og kjøkken, samt to soverom og bad i tilknytning til en gang. Entreen har skyvedør til gangen og god plass til garderobe. Fra gangen er det åpent mot stuen/kjøkkenet. Oppholdsrommet har godt lysinnslipp fra store, vestvendte vinduer, og utgang til en sørvestvendt balkong. Stuen er enkel å møblere med sofa og spisebord. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form og har tilhørende hvitevarer. Badet er klassisk utformet med fliser, dusjhjørne, vegghengt toalett og servantmøblement. Det er også opplegg for vaskemaskin på badet. I begge soverom er det plass til garderobeskap, og hovedsoverommet har inngang via skyvedør fra både stuen og gangen.

Bilder

Om nabolaget

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.