For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Smakfull 4-roms med sørøstvendt terrasse

Leiligheten har en fin plassering i tredje etasje i Merinokvartalet, lengst inn mot gårdsrommet med en sørøstvendt terrasse. Planløsningen er godt arealutnyttet med entré, gang, bad, bod og stue/kjøkken. I entreen er det plass til garderobeskap for jakker og sko, og det er skyvedør til gang som har adkomst til bad, to soverom og stue/kjøkken. Alle soverommene har plass til garderobeskap, og i tillegg har ett direkte adkomst til boden via skyvedør. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning med store vinduer og har utgang til terrassen. Kjøkkeninnredningen er montert langs to vegger innerst i rommet, utstyrt med hvitevarer og god oppbevaringsplass. Badet er klassisk innredet med dusjhjørne, vegghengt toalett, servantinnredning med skuffer og opplegg for vaskemaskin.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.