For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Smart 3-roms hjørneleilighet med balkong

Denne leiligheten har hjørneplassering i fjerde etasje, med vinduer mot vest og utgang til balkong mot sør. Romløsningen er smart med to soverom, bad, ekstra toalettrom, samt kjøkken og stue i dels åpen løsning. Leiligheten har inngang fra felles trapperom med heis til en stor entré med plass til garderobeløsning. Fra entreen er det adkomst til bad med fliser, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.  Soverommene ligger i hver sin ende av leiligheten, og fra hovedsoverommet er det direkte inngang til toalettrommet. Kjøkkeninnredningen ligger i dels åpen løsning mot stuen – åpen slik at man har god, sosial kontakt, men tilbaketrukket slik at ikke alt på kjøkkenbenken synes fra spisebord og sofa. Fra stuen er det utgang til balkongen.

Bilder

Om nabolaget

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

Soldiagram vestfasade

Se hvordan solen faller fra vestt

Solstudie Sørfasade

Se hvordan solen faller fra sør