For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Arealeffektiv og innholdsrik 3-roms med stor balkong

Leiligheten ligger i femte etasje og består av entré, bod, bad, 2 soverom og stue/kjøkken. Entreen har adkomst fra felles trapperom med heis og har plass til garderobeskap. Det som ikke får plass i skapet, kan enkelt ryddes unna i tilstøtende bod. Fra entreen er det også dør inn til badet, et stort, innbydende bad med dusjnisje, servantmøblement, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning, men er likevel godt adskilte soner. Stuen har vinduer fra gulv til tak og utgang til leilighetens store balkong som har flott utsyn over indre gårdsrom. Fra stuen er det både dør og skyvedør inn til hovedsoverommet, mens det minste soverommet har dør inn fra kjøkkenet.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.