For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Flott, vestvendt 3-roms med stor balkong

Velkommen til denne fine 3-roms leiligheten som består av stue/kjøkken, to soverom, bad, gang og entré. Leiligheten ligger i sjette etasje, har fasade mot vest og en stor balkong med sol til godt utpå kvelden. Inngang til leiligheten er fra felles trapperom med heis, og entreen har plass til garderobe. Mellom entré og stue/kjøkken er det skyvedør. Stuen har store vinduer som gjør det lyst og tiltalende, samt utgang til balkongen. Det er god plass til sofagruppe ved vinduene, og spisebord i overgang til kjøkkensonen. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form og har alle nødvendige hvitevarer. Badet ligger praktisk plassert i forhold til begge soverom, og er utstyrt med fliser, rett dusjhjørne, vegghengt toalett, servantinnredning og opplegg for vaskemaskin. Hovedsoverommet har skyvedør mot både stue og gang.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.