For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Stor, lekker 3-roms med sørøstvendt balkong

Leiligheten ligger i sjette etasje med vindusfasade og balkong inn mot kvartalets flotte gårdsrom. Leiligheten har en stor stue/kjøkkenløsning, samt to soverom, gang, bad, entré og bod.  Stuen og kjøkkenet har plass nok til at familie og venner kan samles rundt et langbord, og til gode samtaler i sofagruppe. Når været er varmt, er det hyggelig å trekke ut på balkongen. Kjøkkeninnredningen har hvitevarer, samt god benke- og oppbevaringsplass.  Soverommene ligger vegg-i-vegg og har enkel adkomst til bad som ligger på motsatt side av gangen. Både entré og soverom har plass til garderobeskap, og i en innvendig bod med adkomst fra stuen er det lagringsplass.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.