For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Stilig 2-roms med solrik balkong

Leiligheten ligger i sjette etasje og har vinduer som vender inn mot indre gårdsrom i Merinokvartalet. Leiligheten består av en romslig entré med plass til garderobeløsning, et flislagt bad med opplegg for vaskemaskin, en stor stue med moderne kjøkkeninnredning og et romslig soverom. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form og har hvitevarer. Fra stuen/kjøkkenet er det utgang til en deilig balkong som vender mot sørøst. Balkongen har gode solforhold og byr på fint utsyn mot det hyggelige gårdsrommet. Soverommet har adkomst fra stuen og lar seg enkelt innrede med dobbeltseng. En hel vegg i soverommet kan dessuten benyttes til garderobeløsning.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.