For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Lekker leilighet med mastersuite og balkong

Denne leiligheten skiller seg ut i størrelse, plassering og innhold. Leiligheten ligger i syvende etasje og har gjennomgående planløsning med entré/gang, tre soverom, to bad, garderoberom og stue/kjøkkenet. Stuen har sør- og vestvendte vinduer, samt skyvedør ut til balkong med utsikt. Kjøkkeninnredningen er ekstra godt utstyrt og har induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og to kjøl/frys. Leilighetens to bad har fliser, toalett og dusjhjørne, og det største badet har opplegg for vaskemaskin. Hovedsoverommet ligger i suiteløsning med minste badet og har skyvedør til garderoberommet. Det er plass til garderobeskap i de andre soverommene, samt i en bred nisje i entreen.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.