For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Lekker, gjennomgående 4-roms hjørneleilighet med stor terrasse

Leiligheten ligger i syvende etasje og har en herlig terrasse som ligger sør- og vestvendt med meget gode solforhold. Leiligheten har god planløsning med to flislagte bad, tre soverom, entré/gang, bod og stue/kjøkken i åpen løsning. Det åpne, sosiale rommet har store vinduer, nydelige lysforhold og utgang til terrassen via skyvedør.  Kjøkkeninnredningen er montert langs én vegg med en avlang kjøkkenøy foran, utstyrt med kokesone. Ved siden av kjøkkenet er det inngang til bod som har god plass til fryser og hyllesystem. Hovedsoverommet har hverdagsluksus med direkte inngang til privat bad, og det er god plass for garderobeløsning. Det andre badet, med adkomst fra entreen, har opplegg for vaskemaskin.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.