For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Eksklusiv 4-roms toppleilighet med balkong og sjøutsikt

I åttende og øverste etasje kan du boltre deg i en stor og lekker hjørneleilighet med store vinduer, nydelig sjøutsikt og solrik balkong. Leiligheten har vinduer som vender mot nordøst, sørøst og sørvest, samt gjennomgående planløsning og høy standard.  Stuen og kjøkkenet har fantastiske vindusløsninger som ivaretar utsikten på mesterlig vis. Rommets utforming gir god plass til flere sittegrupper og et stort spisebord. Kjøkkeninnredningen er godt utstyrt med alt man trenger og litt til. Fra stuen er det utgang via skyvedør til en stor balkong hvor sol og utsikt kan nytes fullt ut. Videre har leiligheten mastersuite med privat bad, ytterligere to soverom og et bad med opplegg for vaskemaskin. Det er god plass til garderobeløsninger i soverom og entré, og lagringsplass i en innvendig bod. Velkommen hjem!

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.