For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visningslokale

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Eksklusiv 4-roms toppleilighet med balkong og sjøutsikt

I åttende og øverste etasje kan du boltre deg i en stor og lekker hjørneleilighet med store vinduer, nydelig sjøutsikt og solrik balkong. Leiligheten har vinduer som vender mot nordøst, sørøst og sørvest, samt gjennomgående planløsning og høy standard.  Stuen og kjøkkenet har fantastiske vindusløsninger som ivaretar utsikten på mesterlig vis. Rommets utforming gir god plass til flere sittegrupper og et stort spisebord. Kjøkkeninnredningen er godt utstyrt med alt man trenger og litt til. Fra stuen er det utgang via skyvedør til en stor balkong hvor sol og utsikt kan nytes fullt ut. Videre har leiligheten mastersuite med privat bad, ytterligere to soverom og et bad med opplegg for vaskemaskin. Det er god plass til garderobeløsninger i soverom og entré, og lagringsplass i en innvendig bod. Velkommen hjem!

Bilder

Om nabolaget

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

Soldiagram vestfasade

Se hvordan solen faller fra vestt

Solstudie Sørfasade

Se hvordan solen faller fra sør