For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Gjennomgående 3-roms toppleilighet med balkong

Leiligheten ligger i byggets åttende og øverste etasje, med vestvendt hovedfasade. Leiligheten har inngang fra en overbygd, utvendig svalgang til en fin entré/gang med plass til garderobeløsning. Leiligheten har to soverom, og det største soverommet har østvendt vindu og adkomst fra entreen. Det andre soverommet ligger vendt mot sørvest. Begge soverom har plass til garderobeløsning. Leiligheten har en romslig stue med åpen kjøkkenløsning og store vinduer som gir flott lys inn i rommet. Fra stuen er det skyvedør ut til balkong med gode solforhold og fin utsikt. Kjøkkeninnredningen er montert langs én vegg og har hvitevarer. Stuens utforming gjør den enkel å møblere med sofagruppe og spisebord. Badet har en skjermet inngang fra stue/kjøkken, like ved inngangen fra entreen.

Bilder

Om nabolaget

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.