For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Gjennomgående 3-roms toppleilighet med balkong

Leiligheten ligger i byggets åttende og øverste etasje, med vestvendt hovedfasade. Leiligheten har inngang fra en overbygd, utvendig svalgang til en fin entré/gang med plass til garderobeløsning. Leiligheten har to soverom, og det største soverommet har østvendt vindu og adkomst fra entreen. Det andre soverommet ligger vendt mot sørvest. Begge soverom har plass til garderobeløsning. Leiligheten har en romslig stue med åpen kjøkkenløsning og store vinduer som gir flott lys inn i rommet. Fra stuen er det skyvedør ut til balkong med gode solforhold og fin utsikt. Kjøkkeninnredningen er montert langs én vegg og har hvitevarer. Stuens utforming gjør den enkel å møblere med sofagruppe og spisebord. Badet har en skjermet inngang fra stue/kjøkken, like ved inngangen fra entreen.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.