For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Lekker, lys toppleilighet med balkong og gjennomgående planløsning

Leiligheten ligger i åttende og øverste etasje, og har inngangsdør fra en overbygd, skjermet svalgang til en romslig entré/gang med garderobenisje. Entreen har dør inn til stuen/kjøkkenet som har store sørvestvendte vinduer, panoramavindu mot nordvest og utgang til sørvestvendt balkong. Lys- og utsiktsforhold er flotte. Kjøkkensonen har en bred kjøkkenøy med kokesone og innredning langs veggen bak. Alle hvitevarer medfølger. Skulle det være behov for ekstra oppbevaringsplass til storhandelen, er det verdt å merke seg at det ligger en praktisk bod rett ved kjøkkenet. Videre har leiligheten tre fine soverom og to flislagte bad. Hovedsoverommet oppleves svalt med nordøstvendte vinduer og har hverdagsluksus med direkte inngang til det ene badet.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.