For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Lekker, lys toppleilighet med balkong og gjennomgående planløsning

Leiligheten ligger i åttende og øverste etasje, og har inngangsdør fra en overbygd, skjermet svalgang til en romslig entré/gang med garderobenisje. Entreen har dør inn til stuen/kjøkkenet som har store sørvestvendte vinduer, panoramavindu mot nordvest og utgang til sørvestvendt balkong. Lys- og utsiktsforhold er flotte. Kjøkkensonen har en bred kjøkkenøy med kokesone og innredning langs veggen bak. Alle hvitevarer medfølger. Skulle det være behov for ekstra oppbevaringsplass til storhandelen, er det verdt å merke seg at det ligger en praktisk bod rett ved kjøkkenet. Videre har leiligheten tre fine soverom og to flislagte bad. Hovedsoverommet oppleves svalt med nordøstvendte vinduer og har hverdagsluksus med direkte inngang til det ene badet.

Bilder

Om nabolaget

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

Soldiagram vestfasade

Se hvordan solen faller fra vestt

Solstudie Sørfasade

Se hvordan solen faller fra sør