For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

A001

Stor 2-roms leilighet i byggets underetasje. Leiligheten har et soverom, bad, entre, bod og åpen stue- og kjøkkenløsning.  Her får du en leilighet som byr på store vindusflater som gjør leiligheten lys og livlig samtidig som du har godt med oppbevaringsplass i den romslige gangen og innvendig bod i tillegg. Soverommet har to innganger slik at sengen kan plasseres i midten av rommet og det er også en praktisk skyvedørsgarderobe hvor du får god plass til oppbevaring av klær. Baderommet blir levert med fliser på vegg og gulv og du finner opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på hver side av vasken.  Det moderne og lyse kjøkkenet blir levert av kvalitet og byr på mye benkeplass, samt at du har egne soner for spisebord og stue. Fra stuen har du utgang til en 15 kvm stor markterrasse som er sørvestvendt. Her kan du nyte varme sommerdager med grillmat til middag sammen med venner, naboer og familie.

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.