For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

A102

Romslig  3-roms leilighet i første etasje med god planløsning og  stor markterrasse.

Her kommer du inn i en leilighet med en god entré med innvendig bod og gode oppbevaringsmuligheter. Videre har boligen to gode soverom. På det ene soverommet blir det levert en stor skyvedørsgarderobe. På hovedsoverommet er det avsatt godt med skapplass, og dette rommet har også et eget bad. Baderommene blir levert med fliser på vegg og gulv, og på det ene badet finner du opplegg for vaskemaskin og tørketrommel ved siden av vasken. Det moderne og lyse kvalitetskjøkkenet byr på mye benkeplass, samt at du har egne soner for spisebord og stue med sofakrok. Her får du en leilighet som byr på store vindusflater som gjør leiligheten lys og livlig. Fra stuen har du utgang til en 17,5 kvm stor markterrasse som er sørvestvendt. Her kan du nyte varme sommerdager med grillmat til middag sammen med venner, naboer og familie.

Kjøkkenet i denne leiligheten er oppgradert til vår tilvalgspakke Moderne. Badene er også oppgraderte.

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.