For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

A109

Romslig 2-roms leilighet i byggets 1.etasje. Leiligheten har et soverom, bad, entre, innvendig bod og åpen stue- og kjøkkenløsning.  Det romslige soverommet har to innganger slik at sengen kan plasseres i midten av rommet og dette gir samtidig flere muligheter for oppbevaringsløsninger. Fra entreen finner man en innvendig bod som kan være veldig praktisk for oppbevaring av alt fra sko og jakker til støvsuger og vaskeutstyr. Baderommet blir levert med fliser på vegg og gulv og du finner opplegg for vaskemaskin ved siden av vasken. De store vindusflatene gir leiligheten mye lys og den åpne stue- og kjøkkenløsningen inviterer til sosialt samvær med venner, familie eller kanskje naboen på besøk imens man lager mat. Det moderne og lyse kjøkkenet blir levert av kvalitet og byr på mye benkeplass, samt at du har egne soner for spisebord og for stue. Fra stuen er det utgang til en 10,5 kvm nørdøstvendt markterrasse hvor du kan nyte varme sommerdager med grillmat til middag.

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.