For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

A207

Innholdsrik 3-roms leilighet i husets andre etasje.

Leiligheten har to soverom, bad, entré og åpen stue- og kjøkkenløsning. Her får du en leilighet som har godt med oppbevaringsplass i den romslige entréen, samt på begge soverommene. Baderommet er helfliset, og du finner opplegg for vaskemaskin ved siden av vasken. Det moderne og lyse kvalitetskjøkkenet byr på mye god benkeplass, der du kan utfolde dine kulinariske evner. Stuen ligger i forbindelse med kjøkkenet, noe som skaper en sosial atmosfære i oppholdsrommet. Fra stuen har du utgang til en 11 kvm sørøstvendt balkong. Her kan du nyte varme sommerdager med grillmat i gode venners lag,  eller nyte en god bok og noe kaldt i glasset.

Kjøkkenet i denne lelligheten er oppgradert til tilvalgspakken vår Moderne. Badet er også oppgradert.

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.