For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

A404

Innholdsrik 4-roms leilighet i 4. etasje med gode løsninger. Denne boligen har tre soverom, to bad, entré og åpen stue- og kjøkkenløsning. Det romslige hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe og tilknytning til eget baderom med opplegg for vaskemaskin. Begge baderommene blir levert med lyse fliser på vegg og gulv. Dersom du ikke har bruk for så mange soveplasser, er det perfekt å bruke et av de mindre soverommene som hjemmekontor eller treningsrom. Oppholdsrommet i dette hjemmet er ekstra lyst takket være vindusflater langs to sider. Her har du en pen kjøkkenløsning, samt at du har egne soner for spisebord og for stue. Fra stuen er det utgang til en 10 kvm sørvestvendt balkong der varme sommerdager kan nytes med en deilig grillmiddag med gode venner.

Bilder
Om nabolaget
  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.

Soldiagram sørøst

Se hvordan solen faller fra sørøst

Soldiagram nordvest

Se hvordan solen faller fra nordvest