For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

A502

Innholdsrik 3-roms leilighet i husets 5. etasje med fantastisk takterrasse. Leiligheten har to soverom, to bad, entré, bod og åpen stue- og kjøkkenløsning. Her får du en leilighet som byr på store vindusflater som gjør leiligheten lys og livlig. Boligen byr på godt med oppbevaringsplass både i den romslige gangen, en innvendig bod og god plass til garderobeløsninger på soverommene. Hovedsoverommet har eget tilknyttet bad, noe som gir litt ekstra hverdagsluksus. Baderommene blir levert med fliser på vegg og gulv og du finner opplegg for vaskemaskin ved siden av vasken på det største badet. Det lyse kjøkkenet har en vinklet løsning som ligger i en egen sone i rommet. Her har du mye benkeplass som gir rom for å lage mange gode måltider her. Oppholdsrommet har også plass til spisebord og stue. Denne leiligheten passer ypperlig for den sosiale som liker å invitere venner til trivelige lag. Fra kjøkkenet er det utgang til en 46,5 kvm stor takterrasse. Her kommer du til å nyte livet og du kan skape en fantastisk forlengelse av hjemmet ved å innrede en hyggelig utestue. Dette er en plass du og dine kommer til å sette stor pris på.

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.

Soldiagram sørøst

Se hvordan solen faller fra sørøst

Soldiagram nordvest

Se hvordan solen faller fra nordvest