For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

A503

Innholdsrik 5-roms leilighet i byggets 5. etasje. Leiligheten har tre soverom, to bad, bod, entre, stue og kombinert kjøkken- og spisestue. Her får du en leilighet som byr på store vindusflater som gjør leiligheten lys og livlig samtidig som du har godt med oppbevaringsplass i den romslige gangen, samt at det fra gangen er en praktisk bod. Det romslige hovedsoverommet har god plass til garderobeskap og har eget tilknyttet bad. Baderommene blir levert med lyse fliser på gulv og vegg og det er opplegg for vaskemaskin på det ene badet. Det store moderne og lyse kjøkkenet er u-formet og blir levert av kvalitet og byr på mye benkeplass.  På kjøkkenet er det plass til et stort spisebord, ypperlig for den som liker å invitere på store middagsselskaper. Den åpne løsningen gjør at man kan underholde gjester samtidig som man lager mat. Den separate stuen er romslig og her er det flere møbleringsalternativer. Her kan hele familien samles til filmkveld på fredagskveldene. Gjennom skyvedør i stuen og terrassedør på kjøkkenet er det utgang til leilighetens hjerte. Her har du en fantastisk 87 kvm takterrasse. Takterrassen har plantekasser på hver sin side og det er bare fantasien som setter begrensninger for møbleringen. Hva med å invitere familie, venner eller kanskje naboen på sommerfest med grillmat og noe godt å drikke?

Bilder
Om nabolaget
  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.

Soldiagram sørøst

Se hvordan solen faller fra sørøst

Soldiagram nordvest

Se hvordan solen faller fra nordvest