For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

B303

Pen 4-roms i husets tredje etasje. Leiligheten har romslig entré med avsatt plass til garderobe og inngang til flislagt bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Videre har boligen en flott, åpen stue med vinklet kjøkkenløsning. Herfra har du utgang til en trivelig nordvestvendt balkong der det er herlig ettermiddags- og kveldssol. Det er tre soverom i leiligheten, hvorav det ene har direkte tilgang til bod, noe som git gode oppbevaringsmuligheter. Dersom du ikke trenger så mange soverom, er det naturlig å bruke dette rommet som en ekstra stue eller kontorplass, da det har hyggelig utsyn til balkongen. De to andre soverommene er av en litt større størrelse og har avsatt plass til garderobe. Velkommen hjem.

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.

Soldiagram sørøst

Se hvordan solen faller fra sørøst

Soldiagram nordvest

Se hvordan solen faller fra nordvest