For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

B305

Praktisk 2-roms leilighet i husets 3. etasje. Leiligheten har et soverom, bad, entre og åpen stue- og kjøkkenløsning. De store vindusflatene gir leiligheten mye lys og den romslige entréen har god plass til garderobeløsning. Baderommet blir levert med fliser på vegg og gulv, og du finner opplegg for vaskemaskin ved siden av vasken. I leiligheten finner du et romslig soverom med gode oppbevaringsmuligheter. Det moderne og lyse kjøkkenet byr på mye benkeplass, samt at du har egne soner for spisebord og for stue. Her er det hyggelig å invitere på filmkveld med popkorn og gode samtaler. Fra stuen har du utgang til en 6,5 kvm nordvestvendt balkong hvor varme sommerdager kan nytes med en god bok og noe kaldt i glasset. Her kommer du til å trives.

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.

Soldiagram sørøst

Se hvordan solen faller fra sørøst

Soldiagram nordvest

Se hvordan solen faller fra nordvest