For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

B502

Herlig og innholdsrik 3-roms leilighet i 5. etasje med egen takterrasse. Denne boligen har to soverom, to bad, entré og en åpen stue- og kjøkkenløsning. De store vindusflatene gir leiligheten mye lys og den romslige entréen har god plass til garderobeløsning. Hovedsoverommet har god plass til garderobeskap og har et eget tilknyttet bad, noe som gir litt ekstra luksus i hverdagen. Baderommene blir levert med lyse fliser på gulv og vegger, og det er opplegg for vaskemaskin på det største av badene. Den åpne løsningen i stuen med en lys og pen kjøkkeninnredning inviterer til sosialt samvær med gode venner. Her er det hyggelig å invitere til fredagstaco og spillkveld. Både fra hovedsoverommet og fra kjøkkenet er det utgang til en nydelig 55,5 kvm takterrasse. Her innreder du en lekker utestue og nyter sommersesongen til det fulle. Dette stedet kommer du til å elske.

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.