For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

B503

Pen og praktisk 2-roms leilighet i husets 5. etasje. Leiligheten har et soverom, bad, entré med skapplass, og åpen stue- og kjøkkenløsning.. Baderommet blir levert med fliser på vegg og gulv, og du finner opplegg for vaskemaskin ved siden av vasken. I leiligheten finner du et romslig soverom som har god plass til oppbevaringsløsninger. Oppholdsrommet har en åpen løsning med kjøkken, og tilknytningen til balkongen gjør at dette rommet oppleves lyst og romslig. Fra stuen har du utgang til en 6,5 kvm nordvestvendt balkong, her kommer du til å nyte mange gode soldager med bena høyt og pulsen lavt.

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.

Soldiagram sørøst

Se hvordan solen faller fra sørøst

Soldiagram nordvest

Se hvordan solen faller fra nordvest