For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

B601

Innholdsrik 5-roms leilighet i byggets 6. etasje. Leiligheten har tre soverom, to bad, entre, stue og åpen stue- og kjøkkenløsning. Her får du en leilighet med svært god plass til oppbevaring i den romslige entreen og med plass til garderobeløsninger på soverommene. Hovedsoverommet har en egen nisje slik at man enkelt kan lage en walk-in closet løsning i tillegg til at soverommet har eget tilknyttet bad. Fra soverommet er det utgang til en 10 kvm sørvendt balkong hvor morgenkaffeen kan nytes. Baderommene blir levert med lyse fliser på gulv og vegger og det er opplegg for vaskemaskin på det ene badet. Leiligheten har flere soner for sittegrupper, så her kan en se på tv mens en annen leser en god bok i sofakroken uten å forstyrre hverandre. Det moderne og lyse kjøkkenet blir levert av kvalitet og byr på mye benkeplass, samt en kjøkkenøy. Den åpne løsningen mot sonen for spisebord inviterer til sosialt samvær med venner, familie eller kanskje naboen på besøk imens man lager mat. Fra kjøkkenet og fra entreen er det utgang til en 112 kvm takterrasse. På varme sommerdager kan middagsselskapet enkelt flyttes ut på takterrassen og det er bare fantasien som setter begrensinger for møblering. Kanskje du vil invitere venner, familie og naboen på en sommerfest med grillmat til middag?

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.