For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

B602

Nydelig 3-roms toppleilighet med to balkonger. Leiligheten har to soverom, to bad, entre og åpen stue- og kjøkkenløsning. Her får du en leilighet med svært god plass til oppbevaring i den romslige entréen og på soverommene. Hovedsoverommet har eget tilknyttet bad, noe som gir litt ekstra luksus i hverdagen. Baderommene blir levert med fliser på vegg og gulv, og det er opplegg til vaskemaskin og tørketrommel på hver sin side av vasken på det største badet. Stuen er lys og åpen, og den gjennomgående løsningen gjør at dette oppholdsrommet har en utrolig herlig følelse. Her er det et lekkert kjøkken med barløsning, en kul innretning der det er plass til gode samtalen mens middagen blir klar. Fra kjøkkenet er det utgang til en 8,5 kvm sørøstvendt balkong, og fra både stuen og hovedsoverommet er det utgang til en helt nydelig 24,5 kvm stor nordvestvendt takterrasse. Her vil du nyte livet med hvilepuls og fantastisk utsikt.

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.