For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

C306

Flott, gjennomgående 4-roms leilighet i husets tredje etasje.

Denne boligen har tre soverom, to bad, entré med innvendig bod, og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Her får du en leilighet som har godt med oppbevaringsplass i den romslige entréen med innvendige bod. På hovedsoverommet er det flere muligheter for garderobeløsninger og soverommet har eget tilknyttet bad, noe som gir litt ekstra luksus i hverdagen. Fra dette soverommet har du også utgang til en 5,5 kvm nordøstvendt balkong der dagens første kaffekopp kan nytes i morgensolen. De to øvrige soverommene har også avsatt plass til skap. Dersom du ikke trenger så mange soveplasser, er det naturlig å bruke det minste av rommene til et hjemmekontor eller en ekstra stue. Baderommene blir levert med lyse fliser på gulv og vegger, og det er opplegg for vaskemaskin på det største badet. Det moderne og lyse kvalitetskjøkkenet  byr på mye benkeplass. Den åpne løsningen mot stuedelen inviterer til sosialt samvær med venner og familie. Fra stuen er det utgang til en 8,5 kvm sørvestvendt balkong der varme sommerdager kan nytes med en god bok og noe kaldt i glasset.

Denne leiligheten har fått et oppgradert kjøkken i stilen Moderne. Badene er også oppgraderte med vår populære tilvalgspakke.

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.