For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

C406

Praktisk 4-roms leilighet i byggets 4. etasje. Leiligheten har tre soverom, to bad, bod, entre og åpen stue- og kjøkkenløsning. Her får du en leilighet som har godt med oppbevaringsplass både i den romslige entreen samt i den praktiske innvendige boden som ligger i tilknytning til entreen. På det romslige hovedsoverommet er det flere muligheter for garderobeløsninger og soverommet har eget tilknyttet bad. Det er også utgang til en 5,5 kvm nordøstvendt balkong hvor morgenkaffeen kan nytes. Baderommene blir levert med lyse fliser på gulv og vegger og det er opplegg for vaskemaskin på det ene badet. Det moderne og lyse kjøkkenet blir levert av kvalitet og byr på mye benkeplass, samt at du har egne soner for spisebord og for stue. Den åpne løsningen inviterer til sosialt samvær med venner, familie eller kanskje naboen på besøk imens man lager mat. Fra stuen er det utgang til en 8,5 kvm sørvestvendt balkong hvor varme sommerdager kan nytes med en god bok og noe kaldt i glasset eller med venner og grillmat til middag.

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.