For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

C505

Romslig 4-roms leilighet med hybel i byggets 5. etasje. Hovedleiligheten har to soverom, et bad, entré og åpen stue- og kjøkkenløsning. På soverommene er det god plass til garderobeskap. Badet blir levert med lyse fliser på gulv og vegg, samt opplegg til vaskemaskin. Oppholdsrommet byr på et lyst og moderne kjøkken, i tillegg til plass til spisebord og sofagruppe. Den åpne løsningen inviterer til sosialt samvær med familie og gode venner. Fra stuen er det utgang til en 9 kvm nordvestvendt balkong der varme sommerdager kan nytes med en god bok og noe kaldt i glasset, eller med venner og grillmat til middag. Hybeldelen er 22 kvm og svært arealeffektiv. Her finnes et bad med opplegg til vaskemaskin, entré og kombinert soverom, stue og kjøkken. Med smart innredning har leietakeren plass til alt som trengs her inne.

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.