For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

C506

Innholdsrik 4-roms leilighet i femte etasje med to balkonger.

Leiligheten har tre soverom, to bad, bod, entré og åpen stue- og kjøkkenløsning. Her får du et hjem som har godt med oppbevaringsplass både i den romslige entréen som også har en innvendig bod. På det romslige hovedsoverommet er det flere muligheter for garderobeløsninger og soverommet har eget tilknyttet bad, noe som gir litt ekstra luksus i hverdagen. Her er det også utgang til en 5,5 kvm nordøstvendt balkong der morgenkaffen kan nytes - tenk for en herlig start på dagen. Baderommene blir levert med fliser på gulv og vegger, og det er opplegg for vaskemaskin på det største badet. Boligen har en trivelig stue som inkluderer et pent kjøkken med barløsning. I tillegg er det plass til en sofagruppe og spisebord. Dersom du ikke trenger så mange soveplasser, er det supert å bruke det minste soverommet som en forlengelse av stuen eller som hjemmekontor. Fra stuen er det utgang til en 8,5 kvm sørvestvendt balkong der varme sommerdager kan nytes med en herlig grillmiddag.

Kjøkkenet i denne leiligheten er oppgradert til tilvalgspakken Moderne. Badene har også blitt oppgradert med vår populære tilvalgspakke.

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.