For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Romslig 4-roms leilighet i byggets 6. etasje

Romslig 4-roms leilighet i byggets 6. etasje. Leiligheten har tre soverom, to bad, entre, bod og åpen stue- og kjøkkenløsning. De store vindusflatene gir leiligheten mye lys og den romslige entreen har god plass til garderobeløsning, samt en praktisk bod. Fra det nest største soverommet har du utgang til en 6,5 kvm nordvestvendt balkong hvor du kan nyte morgenkaffeen. Det romslige hovedsoverommet har god plass til garderobeskap og har eget tilknyttet bad. Baderommene leveres med lyse fliser på gulv og vegger og det er opplegg for vaskemaskin på begge baderommene.  Det moderne og lyse kjøkkenet blir levert av kvalitet og byr på mye benkeplass, samt at du har egne soner for spisebord og for stue. Den åpne løsningen inviterer til sosialt samvær med venner, familie eller kanskje naboen på besøk imens man lager mat. Fra kjøkkenet er det utgang til en 8,5 kvm sørøstvendt balkong. Her kan middagsselskapet enkelt flyttes ut på balkongen når været tillater det. Kanskje du vil invitere venner til grilling?

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.