For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

C602

Herlig og innholdsrik 3-roms toppleilighet med hybel. Hovedleiligheten har to soverom, et bad, entré og åpen stue- og kjøkkenløsning. På soverommene er det god plass til garderobeskap. Badet blir levert med lyse fliser på gulv og vegg, og har opplegg til vaskemaskin. Oppholdsrommet byr på et pen kjøkken, gode lysforhold, og plass til spisebord og sofagruppe. Her er det hyggelig å invitere gode venner og naboer på besøk. Fra stuen er det utgang til en 9 kvm nordvestvendt balkong der varme sommerdager kan nytes med grillmat, avslapning og solfaktor. Hybeldelen i leiligheten er 22 kvm og har et bad med opplegg til vaskemaskin, entré, samt kombinert soverom, stue og kjøkken. Leiligheten er utviklet i tråd med compact living-trenden, og med smarte innredningsløsninger inneholder denne hybelen alt leietakeren trenger.

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.