For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Romslig 3-roms toppleilighet i husets sjette etasje med takterrasse.

Kjøkkenet i denne lelligheten er oppgradert til tilvalgspakken vår Moderne.

Leiligheten har to soverom, to bad, entré og åpen stue- og kjøkkenløsning. Her får du en leilighet med god størrelse på soverommene og rikelig med plass til garderobe- og oppbevaringsløsninger.  Den romslige entréen har også flere muligheter for oppbevaring. Hovedsoverommet har eget tilknyttet bad, noe som skaper litt luksus i hverdagen. Baderommene blir levert med fliser på vegg og gulv og det er opplegg for vaskemaskin på det ene badet. Det moderne kvalitetskjøkkenet byr på mye benkeplass, samtidig som det er egne soner for spisebord og stue. Den åpne løsningen inviterer til sosialt samvær med venner og familie, det er hyggelig å kunne snakke med gjestene mens du legger siste finish på måltidet. Fra kjøkkenet er det utgang til en 14 kvm sørvestvendt takterrasse. Her kan du nyte varme sommerdager med lys, luft og favorittene på grillen.

Både kjøkken og bad i denne leiligheten har blitt oppgradert til en av våre populære tilvalgspakker.

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.