For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

D204

Praktisk 4-roms leilighet i byggets 2. etasje. Leiligheten har tre soverom, to bad, bod, entre og åpen stue- og kjøkkenløsning. Her får du en leilighet som byr på store vindusflater som gjør leiligheten lys og livlig samtidig som du har godt med oppbevaringsplass i den romslige entreen i tillegg til at det er en bod tilknyttet entreen. På soverommene er det godt med plass til garderobe- og oppbevaringsløsninger og hovedsoverommet har i tillegg eget tilknyttet bad. Baderommene blir levert med lyse fliser på gulv og vegg og det er opplegg til vaskemaskin på begge badene. Det store moderne og lyse kjøkkenet er u-formet og blir levert av kvalitet og byr på mye benkeplass.  På kjøkkenet er det plass til et stort spisebord, ypperlig for den som liker å invitere på store middagsselskaper. Den åpne løsningen gjør at man kan underholde gjester samtidig som man lager mat. Det er også egen sone for stue. Fra kjøkkenet er det utgang til en 13,5 kvm vestvendt balkong. Her kan du nyte varme sommerdager med en god bok eller kanskje invitere venner og familie på grilling.

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.