For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visningslokale

Privatvisning Kongsløkken

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere. Finn selgers kontaktinfo lenger nede på denne siden under fanen "Fakta om hjemmene".
Meld deg på
Beskrivelse

D601

Gjennomgående og innholdsrik 4-roms toppleilighet med to takterrasser.

Denne flotte boligen har tre soverom, hvorav et stort master bedroom med godt med plass avsatt til garderobe og direkte inngang til eget bad. Det største soverommet har også direkte utgang til en takterrasse på 13 kvm der det på lyse sommerkvelder vil være hyggelig å avslutte dagen med en god kopp te og godt lesestoff, snakker vi hverdagsluksus? Leiligheten har to øvrige soverom, og et ekstra bad med opplegg til vaskemaskin. Det minste soverommet er også supert å bruke som hjemmekontor eller ekstra TV-stue. Oppholdsrommet har en vinklet kjøkkenløsning og plass til både sofagruppe og spisestue. Her er det også direkte utgang til en herlig sørvestvendt takterrasse. Velkommen hjem til både innglede og uteglede.

Kjøkkenet i denne leiligheten har blitt oppgradert til vårt tilvalgskjøkken Moderne. Bad er også oppgradert til en av våre populære tilvalgspakker.

Bilder
Om nabolaget
  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.

Soldiagram sørøst

Se hvordan solen faller fra sørøst

Soldiagram nordvest

Se hvordan solen faller fra nordvest