For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

D602

Nydelig 3-roms toppleilighet med stor takterrasse. Denne flotte boligen har to soverom, flislagt bad med opplegg til vaskemaskin, entré og åpen stue- og kjøkkenløsning. Her får du en leilighet som byr på store vindusflater som gjør leiligheten lys og livlig. Hjemmets oppholdsrom er lyst og åpent med en vinklet kjøkkenløsning som utnytter plassen på en god måte. I stuen er det også plass til spisebord og sofagruppe. Denne leiligheten passer ypperlig for den sosiale. Fra kjøkkenet er det utgang til en 34,5 kvm sørøstvendt takterrasse med plantekasse og god plass til å innrede en lekker uteplass. Her kan man invitere venner og familie til festlige middagsselskaper, og varme sommerdager kan nytes med noe kaldt i glasset og lekker tapas sammen med de du er glad i.

Bilder

Om nabolaget

  • Aktiv livsstil

    For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

  • Urbane kvaliteter i rolige omgivelser

    Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

  • Transport

    Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.

Soldiagram sørøst

Se hvordan solen faller fra sørøst

Soldiagram nordvest

Se hvordan solen faller fra nordvest