Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Planlagt

Kongsløkken

Kongsløkken nybygg leiligheter

Salgsstart: April 2020. Priser fra 2.995.000 kr.

Leiligheter med solrik beliggenhet, og utsikt over byen og fjorden

Ønsker du å bo i en solrik leilighet på toppen av Ensjø med spektakulær utsikt over byen og fjorden? Kongsløkken blir et helt nytt nabolag på en av Ensjøs beste tomter.

De flotte, bærekraftige boligene i Kongsløkken er tegnet av Dyrvik Arkitekter AS som bygger sine idéer på tradisjonsrik nordisk arkitektur. Bygget med ca 150 leiligheter på 35-132 kvm. troner på toppen av Ensjø med en helt spektakulær utsikt over byen og fjorden. Den solrike plasseringen nyter du best fra din egen balkong eller den deilige takterrassen som er tilgjengelig for alle som bor her. Kongsløkken vil også kunne tilby en nydelig felles hage med navnet Karolines Hage. Priser fra kr. 2.995.000.

Dette blir boliger du vil glede deg å komme hjem til! Det blir en stor variasjon av leiligheter med mange smarte løsninger å velge mellom. I underetasjen finner du praktisk bil – og sykkelparkering.

Historien bak Karolines Hage

Kongsløkken har fått navnet sitt fra den gang tidlig på 1800-tallet da eiendommen var en del av en større hage til Kongsløkken. Denne delen av historien har den premierte landskapsarkitekten IN’BY hatt i tankene når de har planlagt Karolines Hage; en skjermet, omfangsrik og frodig hage til glede for fremtidige beboerne i alle aldre. Hagen blir et av mange naturlige møtepunkt for de som skal bo i Kongsløkken. Gode hjem blir enda bedre av godt naboskap.

Hjemlige fakta

Boligtype
Leilighet
Antall hjem
127
Størrelse (BRA)
35 - 132 m²
Innflytting:
Våren 2022

Kontakt oss

Bonava Salgsteam Oslo
Bonava Salgsteam Oslo

90067060

Få mer informasjon

Om nabolaget

Interesse

Interesse