Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Grorud bolig

Nye boliger på Grorud

Et område omringet av storslått natur og nærhet til bylivet gir deg valgmuligheter i fritiden og en god balanse i hverdagen. Grorud ligger i Groruddalen nordøst for Oslo. Grorudlia skiller naturlig øvre og nedre Grorud. Her finner du både fine turområder og idrettspark hvor store og små kan drive med aktiviteter året rundt. Med god tilgang til kollektivtransport og hyppige T-baneavganger kommer du raskt og enkelt rundt i Oslo fra boligene på Grorud. Boligene på Grorud gir deg mulighet til å balansere naturopplevelser og bylivturer.

Bonava bygger nå nye boliger på Grorud slik at du får nærhet til gode oppleveler med de du er glad i. Boligene på Grorud er ideelle for unge par i etableringsfasen eller for de som ønsker å bo urbant med nærhet til naturen.

Prosjektene våre i Grorud

Til salgs/Innflyttingsklart
Planlagt/Forhåndssalg
Utsolgt

Boligene på Grorud gir nærhet til naturen

Nærhet til natur er det mange som ønsker seg. De nye boligene på Grorud er omringet av Oslomarka hvor du kan nyte flotte naturopplevelser både på sommer- og vinterstid. Med naturen på alle kanter, kan du ta med hele familien på fine opplevelser og aktiviteter ute i det fri. På Grorud finner du fine turstier, lysløype og badevann. Er du en skientusiast eller liker du å kjenne på den friske vinterluften, kan du ta skiene fatt i Lillomarka. Her kan både små og store gå innover i fine løyper.

Nabolag på Grorud for samvær og trivsel

På Grorud knytter vennlighet og sosialt samvær mennesker sammen. På Grorud Senter finner du ikke bare et godt utvalg av butikker, her kan hele familien delta på aktiviteter. Barna kan være med på papperkakeverksted eller delta på ansiktsmaling. Med gode ungdomstilbud ble Bydel Grorud årets barne- og ungdomskommune i 2017-2019. Boligene Bonava bygger boliger på Grorud står i samsvar med et godt samvær for både små og store. Vi bygger ikke bare boliger på Grorud, men hele nabolag hvor vi legger til rette for trivsel. Derfor skaper vi flotte fellesområder hvor du kan nyte fritiden sammen med venner og familie, eller invitere gode naboer til middagsselskap. Vi skaper gode rammer for at du skal trives og gir deg muligheten til å skape nye tradisjoner i ditt nabolag.

siteassets/stemningsbilleder/1920x760/bonava-brand-social-1920x760.jpg

Finn din bolig på Grorud

Boligene på Grorud er bygget med lang erfaring. Bonava har bygget nye boliger i mer enn 80 år og du kan derfor være sikker på at alt virker som det skal i din nye bolig på Grorud. Det er akuratt dette som gjør en flunkende ny bolig til noe eget. Du behøver ikke bruke tid på å fikse og ordne på boligen før du kan flytte inn. Boligene vi bygger på Grorud står klar til deg slik at du kan gjøre din bolig til din egen.

Vi hjelper deg gjerne med å finne boligen på Grorud som passer deg og dine ønsker. Du er velkommen til å kontakte oss hvis du vil vite mer om de nye boligene vi skaper på Grorud.