Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Nye boliger Grünerløkka

Din nye bolig på Grünerløkka

Opplev den spennende bypulsen og fine uteområder på Grünerløkka. Grünerløkka er et tradisjonelt arbeiderklassestrøk som stadig blir mer populært. Området er ofte kalt bare Løkka og er et av de mest trendy strøkene i Oslo. Her finner du et bredt kulturtilbud, små kaféer og parker hvor du kan hygge deg sammen med familie og venner. Med sine fine grøntområder og de pulserende kulturelle scenene, er Grünerløkka et kunstnerisk sentrum. Bonava bygger nye boliger på Grünerløkka slik at du har nærhet til det du vil bruke tiden til i nabolaget ditt.

De nye boligene på Grünerløkka gir deg mulighet til å oppleve alt bydelen har å by på. Boligene vi bygger på Grünerløkka står klare til deg slik at du kan innrede slik du vil ha det og sette ditt eget preg på ditt hjem. Du kan dermed oppleve det du vil, og bruke tiden til å være sammen med de du ønsker.

Prosjektene våre i Grünerløkka

Til salgs/Innflyttingsklart
Planlagt/Forhåndssalg
Utsolgt

Nye boliger på Grünerløkka i grønne områder

Nær de nye boligene på Grünerløkka har du flere plasser hvor du kan bruke tiden din utendørs. På Grünerløkka finner du flere parker hvor hele familien kan nyte fine soldager. Birkelunden er en av de mest populære parkene i nærheten av Oslo sentrum. Her samles store og små for å kaste frisbees, grille og nyte solen. Når Bonava bygger nye boliger på Günerløkka, bygger vi ikke bare boligene. Vi skaper hele nabolag med gode rammer for samvær. Derfor kan du velge om du vil nyte solen sammen med venner, familie og gode naboer – dersom du ønsker det.

Utforsk kultur på Grünerløkka

De nye boligene på Grünerløkka gir deg mulighet til å utforske et stort omfang av kultur. Grünerløkka har i lang tid vært stedet hvor kunstnere har holdt til. Her finner du blant annet flere av bodstedene til Edvard Munch. Det fine med å bo på Grünerløkka er at du får nærhet til den kulturelle atmostfæren og i gatene på Grünerløkka kan du utforske norsk design med flere små butikker. Her kan du finne skatter på markeder og i vintage-butikker. Bonava bygger nye boliger på Grünerløkka slik at du kan oppleve et spennende nabolag som du kan utforske på dine premisser.

Finn din nye bolig på Grünerløkka

Det som er så fint med de nye boligene på Grünerløkka er at alt virker som det skal når du flytter inn. Slik kan du bruke fritiden din til det du ønsker – enten du vil sitte på en benk i parken og nyte solstrålene eller oppleve unik gatekunst. Bonava bygger nye boliger på Grünerløkka slik at du får muligheten til å oppleve det nabolaget ditt byr på.

Vi ønsker å hjelpe deg med å finne ditt drømmehjem blandt de nye boligene på Grünerløkka. De nye boligene har smarte planløsninger og du kan derfor finne den boligen som passer deg. Ønsker du svar på dine spørsmål kan du enkelt kontakte oss, så hjelper vi deg.