For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Flott utsikt fra leilighet prosjektet Kongsløkken på Ensjø
Område

Leilighet Oslo

Boligprosjektene våre i Oslo

Finn deres nye hjem i Oslo

Din nye leilighet i Oslo

Det er en helt spesiell følelse å åpne døren til din helt nye leilighet. Her kan du skape den leiligheten i Oslo som du alltid har drømt om. Det fine med et nybygg er at du kan bruke tiden på å gjøre leiligheten til din egen, uten å måtte bruke ekstra tid og penger på tungt vedlikeholdsarbeid. Leiligheten står klar som ditt blanke lerret slik at du kan sette ditt eget preg på den. Dermed kan du slappe av og nyte ditt nye hjem i Oslo.

Bonava bygger leiligheter til salgs i flere deler av Oslo. Når vi bygger nybyggene tar vi utgangspunkt i nabolaget og deg slik at vi kan tilby det du ønsker. Det er slik vi bygger nabolag med leiligheter som passer de som skal bo der. Dette skaper gode rammer for et godt fellesskap. Med et mangfold av nye leiligheter i Oslo kan du finne det nabolaget som passer deg og det du liker å bruke tiden din til. Bonava bygger nye leiligheter blant annet på Ensjø og Ullern. Slik kan du finne den leiligheten som passer deg og din familie. En leilighet i et trygt og hyggelig nabolag skaper grunnlaget for det gode liv i Oslo.

Leilighet i Oslo med nærhet til alt

I Oslo har du mange muligheter til å bruke tiden til det du liker å gjøre. Hovedstaden byr på aktiviteter for hele familien slik at dere kan ha det fint sammen. Med en leilighet i Oslo har du nærhet til det du vil bruke tiden din til. I Oslo finner du flere fine badeplasser med både strand og svaberg. Her er det også et stort utvalg av museer og kulturelle aktiviteter for både voksne og barn.

Mange ønsker å kunne nyte frisk luft og ha en aktiv hverdag. Derfor legger vi til retter for at leilighetene vi bygger i Oslo ligger i aktive nabolag slik at du har nærhet til turstier til både spaserturer og joggeturer. Flere av våre leiligheter ligger i nabolag hvor du kan finne et bredt utvalg av idrettsklubber og aktiviteter. Det er viktig for oss å gi deg muligheten til å gjøre det du liker nært din leilighet i Oslo.

 

 

Fellesområdene gir deg mulighet til å skape nye tradisjoner med dine naboer. Her kan man samles til hyggelige nabofester med grilling om sommeren og lek i snøen om vinteren. Nabolagene vi bygger gir deg valgmuligheter slik at du kan bruke tiden sammen med venner, familie og naboer hvis du ønsker det.

Finn din leilighet i Oslo

Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne din nye leilighet i Oslo. Er du nysgjerrig på våre boligprosjekter og hvilke områder vi planlegger å bygge nye leiligheter i, er du velkommer til å kontakte oss. Det er bare å ta kontakt om du har spørsmål om leilighet til salgs i Oslo. Vi ønsker å hjelpe deg med å finne en leiligehet som du kan forme til ditt drømmehjem i Oslo.

Kontakt oss her »