Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Leilighet til salgs på Ullern

Fine leiligheter skapes på Ullern

Ullern ligger vest i Oslo og med god tilgang til T-bane, kommer du deg raskt og enkelt rundt i hele Oslo-området. Her finner du store grøntområder og nærhet til fjorden. I de nye leilighetene Bonava bygger på Ullern kan hele familien samles. Enten du vil nyte en god frokost på balkongen eller invitere til et hageselskap i de fine fellesområdene vi skaper. Leilighetene til salgs på Ullern gir deg flere muligheter til å bruke tiden akkurat slik du ønsker.

En leilighet på Ullern passer godt hvis du ønsker å komme deg ut av sentrum, eller du ønsker å flytte fra en stor villa til en moderne og passelig stor leilighet. Vi bygger leiligheter på Ullern hvor du kan trives.

Prosjektene våre i Ullern

Til salgs/Innflyttingsklart
Planlagt/Forhåndssalg
Utsolgt

Din leilighet på Ullern i et hyggelig nabolag

Leilighetene Bonava bygger på Ullern er mer enn bare en vegger, gulv og tak. Vi bygger hele nabolag med fine fellesområder som skaper gode rammer for trivsel og fellesskap. Slik at du kan du nyte tiden din sammen med de du er glad i både ute og inne. Her kan du være med på å skape nye tradisjoner for nabolaget, dersom du ønsker det.

De nye leilighetene blir bygget med over 80 års erfaring og du kan derfor være trygg på at alt er som det skal være når du flytter inn. Leilighetene vi skaper på Ullern har gode planløsninger og nøye utvalgte materialer slik at du får et godt innemiljø. De moderne leilighetene er skapt med tanke på deg og miljøet.

siteassets/stemningsbilleder/1920x760/bonava-brand-social-1920x760.jpg

Opplev hva Ullern har å by på

Ullern byr på flere gode muligheter for en aktiv hverdag året rundt. Ikke langt unna ligger Mærradalen hvor du kan nyte fine naturomgivelser alle årstider. Her kan du både ta beina fatt eller sykle på fine turveier. Ullern idrettspark byr på mange aktiviteter for både store og små. Her arrangeres det sommeraktiviteter, og aktiviteter på is vinterstid.

Bonava bygger leiligheter til salgs på Ullern for at du skal ha nærhet til en rekke ulike aktiviteter. Barn og unge kan møtes på Stoppestedet ungdomshus hvor det arrangeres mange ulike aktiviteter. For deg som er senior kan du dra til møtestedet Ullern kultursenter. Her arrangeres det konserter, kurs og treningstilbud for den aktive senior. De nye leiligehtene på Ullern gir deg mulighet til å gi hele familien mulighet til å bruke tiden til det du ønsker. Det er akkurat dette som gjør våre leiligheter til salgs på Ullern til et godt møtested for hele familien.

Utfosk leiligheter til salgs på Ullern

Er du interessert i mer informasjon om våre leiligheter til salgs på Ullern er du velkommen til å ta en hyggelig prat med oss. Bonava bygger leiligheter til salgs på Ullern med god erfaring og du kan derfor være sikker på at alt er klart når du flytter inn. Du kan dermed bruke tiden til det du ønsker.

Vi hjelper deg gjerne med å finne en leilighet på Ullern som passer godt til deg og det du ønsker i din nye leilighet. Det er bare å kontakte oss, så hjelper vi deg gjennom hele prosessen.