For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Ullern bolig til salgs bonava
Område

Nybygg på Ullern

Nabolag på Ullern

Beskrivelse

Nybygg på Ullern

Ullern ligger vest i Oslo og med god tilgang til T-bane, kommer du deg raskt og enkelt rundt i hele Oslo-området. Her finner du store grøntområder og nærhet til fjorden. I de nye leilighetene Bonava bygger på Ullern kan hele familien samles. Enten du vil nyte en god frokost på balkongen eller invitere til et hageselskap i de fine fellesområdene vi skaper. Leilighetene til salgs på Ullern gir deg flere muligheter til å bruke tiden akkurat slik du ønsker.

En leilighet på Ullern passer godt hvis du ønsker å komme deg ut av sentrum, eller du ønsker å flytte fra en stor villa til en moderne og passelig stor leilighet. Vi bygger leiligheter på Ullern hvor du kan trives.

Prosjektene våre på Ullern

Din leilighet på Ullern i et hyggelig nabolag

Leilighetene Bonava bygger på Ullern er mer enn bare vegger, gulv og tak. Vi bygger hele nabolag med flotte fellesområder som skaper gode rammer for trivsel og fellesskap. Slik at du kan du nyte tiden din sammen med de du er glad i både ute og inne. Her kan du være med på å skape nye tradisjoner for nabolaget, dersom du ønsker det.

De nye leilighetene blir bygget med over 80 års erfaring og du kan derfor være trygg på at alt er som det skal være når du flytter inn. Leilighetene vi skaper på Ullern har gode planløsninger og nøye utvalgte materialer slik at du får et godt innemiljø. De moderne leilighetene er skapt med tanke på deg og miljøet.

Opplev hva Ullern har å by på

Ullern byr på flere gode muligheter for en aktiv hverdag året rundt. Ikke langt unna ligger Mærradalen hvor du kan nyte fine naturomgivelser alle årstider. Her kan du både ta beina fatt eller sykle på fine turveier. Ullern idrettspark byr på mange aktiviteter for både store og små. Her arrangeres det sommeraktiviteter, og aktiviteter på is vinterstid.

Bonava bygger leiligheter til salgs på Ullern for at du skal ha nærhet til en rekke ulike aktiviteter. Barn og unge kan møtes på Stoppestedet ungdomshus hvor det arrangeres mange ulike aktiviteter. For deg som er senior kan du dra til møtestedet Ullern kultursenter. Her arrangeres det konserter, kurs og treningstilbud for den aktive senior. De nye leiligehtene på Ullern gir deg mulighet til å gi hele familien mulighet til å bruke tiden til det du ønsker. Det er akkurat dette som gjør våre leiligheter til salgs på Ullern til et godt møtested for hele familien.

Utforsk leiligheter til salgs på Ullern

Er du interessert i mer informasjon om våre leiligheter til salgs på Ullern er du velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende prat. Leilighetene til salgs på Ullern blir bygget med Bonavas lange erfaring, og du kan derfor være sikker på at alt er klart når du flytter inn. Du kan dermed bruke tiden til det du ønsker.

Vi hjelper deg gjerne med å finne en leilighet på Ullern som passer godt til deg og det du ønsker i din nye leilighet. Det er bare å kontakte oss, så hjelper vi deg gjennom hele prosessen.