For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
nybygg oslo bonava Trio Silur
Område

Trio Silur

Velkommen til Trio Silur

Beskrivelse

Velkommen til Trio Silur

Det nye svanemerkede boligprosjektet Trio Silur ligger i Silurveien på Ullern på Oslo Vest. Her bor du med kort vei til Oslo sentrum, Fornebu, Skøyen, Bygdøy og Lilleaker. Du har med andre ord enkel tilgang på både byliv, pen natur og sjøen.

Ullern er en bydel som byr på både rolige omgivelser og urbane kvaliteter. Et område som tilpasser seg deg og din livsstil – det kan være både avslappet og pulserende, både sporty og elegant. En bydel som passer deg som ønsker å kombinere et skjermet hjem i et veletablert nabolag med et sosialt og utadvendt nærområde.

Du kommer deg enkelt rundt i bydelen både med sykkel, T-banen fra Ullernåsen, buss og bil. Ullern kan skilte med knutepunkter som Lilleaker med CC Vest og en rekke koselige spisesteder, inkludert ærverdige Schlägergården, samt Skøyen som også har et bredt utvalg innkjøpsmuligheter. I tillegg har du Røa Torg, Røa Bad og Røa Senter kun en kort tur unna. Nærheten til Ullernåsen stasjon gjør det mulig å bo utenfor indre by, men samtidig kunne være midt i Oslo sentrum i løpet av et kvarter.

Fra Ullernåsen har du flott utsikt over Oslofjorden, og du har gode bademuligheter både på Sollerudstranda, Bygdøy og Fornebu. Dessuten har du kort vei til Sjølyst Marina. Vinterentusiasten kan glede seg over nærhet til direktebuss til Wyller alpinbakke. Av helårsidretter kan Bogstad Golfklubb eller Ullern Tennisklubb kanskje friste?

Ullern kan også by på umiddelbare turmuligheter. Med Mærradalen som startpunkt kan du ta gå- eller sykkelturen opp til Bogstad med Bogstadvannet og Bogstad Gård.

På Trio Silur vil du kunne bo i skjermede omgivelser med både pent utsyn og lite innsyn. Dette blir et nabolag der du både kan nyte ro og privatliv, samtidig som du kan invitere venner og treffe naboer i de flotte fellesarealene når du ønsker å være sosial.

Trio Silur vil bestå av tre hus med til sammen 51 leiligheter samt en lekker takterrasse og et flott felleshus som vil ha kvaliteter som vil komme alle beboere til gode.

Bilder

Trio Silur