For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
nybygg oslo bonava Trio Silur
Planlagt

Trio Silur

Lyse og elegante selveierleiligheter med Ullernåsens panoramiske utsyn

Eierform :
Selveier

Interaktivt solstudie

Se utsikt og solens gang på hver av leilighetene her. Bruk gjerne tastene W, A, S, D på PC-tastaturet eller en-to fingrer på mobil for å manøvrere frem og tilbake.

Beskrivelse

Lyse og elegante selveierleiligheter med Ullernåsens panoramiske utsyn

Trio Silur vil by på 51 svanemerkede leiligheter på mellom 46-148 kvm. Det nye nabolaget i Silurveien i Ullernåsen har en svært attraktiv beliggenhet i et veletablert og idyllisk boligområde på Ullernåsen, med sørøstvendt orientering og praktfulle utsiktsforhold mot sentrum og Oslofjorden.

Husene har Ullernåsen T-banestasjon som nærmeste nabo og ligger tilbaketrukket fra trafikkstøy, men likevel bare minutter unna Ring 3. Nabolagets beliggenhet vil dermed være et utmerket utgangspunkt for enkel og effektiv transport til jobb, handel på CC Vest eller Skøyen, tur i Mærradalen og hverdagens øvrige aktiviteter.

Leilighetene på Trio Silur vil ha en høy standard med flotte detaljer, mye lys og ekstra god takhøyde. Leilighetene i første etasje har små, private hageområder, og leilighetene i de øverste etasjene har fantastiske balkonger eller takterrasser med en nydelig utsikt. Nabolaget får pene fellesområder i form av en takterrasse med ulike sittegrupper og fine uteområder. Det vernede huset på tomten, Villa Silur, vil også romme fellesarealer som vil bli bestemt i en medvirkningsprosess med kjøperne i prosjektet. Dette blir et hyggelig sted å ha i nabolaget.

Tre moderne punkthus med god utsikt

Her vil det komme tre moderne punkthus kledd i tegl med god utsikt og grønne strukturer rundt bygningene. Husene følger nabobebyggelsens prinsipper med inntrekning av etasjene i harmoni med høydeforskjellene på eiendommen. Dette gir en avtrapping av bygningshøydene mot Silurveien som gir de øverste etasjene ytterligere skjerming og en enda mer privat følelse i boligen. Bebyggelsen får felles parkeringskjeller, takterrasse, fellesrom, gjesteleilighet og pene uteområder. I tillegg vil det verneverdige huset ved siden av punkthusene bli en del av fellesområdene. Dyrvik Arkitekter er samarbeidspartner for gjennomføring av reguleringsprosessen.

Bilder