For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
nybygg oslo bonava Trio Silur

Planlagt

Trio Silur

Lyse og elegante selveierleiligheter med Ullernåsens panoramiske utsyn

Eierform :
Selveier
Beskrivelse

Lyse og elegante selveierleiligheter med Ullernåsens panoramiske utsyn

Trio Silur vil by på 53 svanemerkede leiligheter. Det nye nabolaget i Silurveien i Ullernåsen har en svært attraktiv beliggenhet i et veletablert og idyllisk boligområde på Ullernåsen, med sørøstvendt orientering og praktfulle utsiktsforhold mot sentrum og Oslofjorden.

Husene har Ullernåsen T-banestasjon som nærmeste nabo og ligger tilbaketrukket fra trafikkstøy, men likevel bare minutter unna Ring 3. Nabolagets beliggenhet vil dermed være et utmerket utgangspunkt for enkel og effektiv transport til jobb, handel på CC Vest eller Skøyen, tur i Mærradalen og hverdagens øvrige aktiviteter.

Tre moderne punkthus med god utsikt

Her vil det komme tre moderne punkthus kledd i tegl med god utsikt og grønne strukturer rundt bygningene. Husene følger nabobebyggelsens prinsipper med inntrekning av etasjene i harmoni med høydeforskjellene på eiendommen. Dette gir en avtrapping av bygningshøydene mot Silurveien som gir de øverste etasjene ytterligere skjerming og en enda mer privat følelse i boligen. Bebyggelsen får felles parkeringskjeller, takterrasse og pene uteområder. I tillegg vil det verneverdige huset ved siden av punkthusene bli en del av fellesområdene. Dyrvik Arkitekter er samarbeidspartner for gjennomføring av reguleringsprosessen.

Bilder