For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Interaktivt solstudie

Se utsikt og solens gang på hver av leilighetene her. Bruk gjerne tastene W, A, S, D på PC-tastaturet eller en-to fingrer på mobil for å manøvrere frem og tilbake.

Beskrivelse

Leilighet A103

Stor, lekker 2-roms luksusleilighet med terrasse

Ønsker du en leilighet med komfort, mye plass og stor terrasse? Denne leiligheten har det og mere til. Store vindusflater og ekstra god takhøyde gir et lyst og luftig uttrykk. Allerede i entreen får man en smakebit på den gode romløsning, for her er det plass til bred garderobe og annet entrémøblement. Lenger innover i gangen er det i tillegg to boder, slik at man kan holde god orden på sesongklær og utstyr. Det er også inngang til badet fra gangen. 

Stue og kjøkkenet ligger i åpen løsning, men samtidig adskilt i klart definerte soner. Kjøkkenet har en rikt utstyrt innredning i hjørneløsning, med stor øy i framkant. Samtlige hvitevarer er integrert og ved øya er det sitteplasser til flere.

I stuen er det plass til sofaløsning ved de store vinduene, og spisestuemøblement i overgang mot kjøkkensonen. På fine sommerdager er det deilig å trekke ut på terrassen. Soverommet ligger innenfor stuen og har god plass til både dobbeltseng og en bred skyvedørsgarderobe.

Bilder